Benčíkovi na dvere bytu búchala skupina ľudí pre dohodu s USA! Polícia to už rieši

NETKY.SK • 20 Február 2022, 12:00 • 2 min
Benčíkovi na dvere bytu búchala skupina ľudí pre dohodu s USA! Polícia to už rieši

BRATISLAVA - Skupina ľudí sa v sobotu dostala do bytového domu, v ktorom býva poslanec Národnej rady (NR) SR Ján Benčík. Búchali mu na dvere a označovali ho za vlastizradcu. Ich činy majú dohru!

slovakia

left justify in out

Benčík o tom informoval na sociálnej sieti a podal trestné oznámenie. Situáciu riešila polícia aj priamo na mieste. Príslušné zložky naďalej realizujú bezpečnostné opatrenia v súvislosti s vyhrážkami poslancov pre podporu obrannej dohody s USA.

 

img

 

„V sobotu v poobedňajších hodinách prijala polícia na číslo 158 oznámenie, že pred jedným z obytných domov v Ružomberku sa pohybuje hlučná skupina osôb. Táto skupina sa domáhala vstupu do obytného domu, v ktorom býva poslanec NR SR so svojou rodinou. Polícia po príchode na miesto vyzvala z dôvodu podozrenia páchania protiprávneho konania tieto osoby na predloženie dokladov totožnosti," uviedla žilinská krajská polícia na sociálnej sieti. Hliadka podľa jej informácií vykonala všetky potrebné úkony s cieľom zdokumentovania skutku a určenia jeho právnej kvalifikácie.

 

 

„Búchanie na dvere, reči o vlastizradcovi, udavačovi, výzvy na otvorenie dverí. Ísť na chodbu a hádať sa s nimi podľa mňa nemá význam. Keď to trvá hodnú chvíľu, zavolám políciu. Kým príde polícia, partička je už dolu pred vchodom a odchádza od bytovky," priblížil Benčík. V čase incidentu s ním bola v byte aj jeho manželka. Dodal, že policajti po príchode preverili prítomnú skupinku ľudí. Podľa jeho slov stihli prítomní olepiť celý vchod bytového domu zvnútra aj zvonka plagátmi s jeho fotkou a slovami Tu býva vojnový štváč, udavač a vlastizradca Slovenska.

 

Prečítajte si: SaS, Za ľudí a OĽaNO sú nespokojné so Žilinkom!

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona