Benátky zakázali otváranie nových fast foodov a obchodov s erotickými pomôckami

NETKY.SK • 6 Máj 2017, 11:52 • 2 min
Benátky zakázali otváranie nových fast foodov a obchodov s erotickými pomôckami

BENÁTKY - Benátky vyhlásili ťaženie proti stánkom a reštauráciám rýchleho občerstvenia a pizzeriám. Mestské zastupiteľstvo schválilo zákaz otvárania nových reštaurácií a podnikov tohto druhu, čím doteraz neobmedzenému trhu vymedzilo hranice.

slovakia

left justify in out

Starosta Luigi Brugnaro chce okrem iného obmedziť počet obchodov s potravinami ázijských migrantov, ktoré 24 hodín predávajú alkohol.

 

Benátky nie sú jediné talianske mesto, ktoré sa snaží pribrzdiť rozmach rýchleho občerstvenia. Toskánska Lucca zakázala otváranie etnických lokálov v historickom centre, aby zachovala "gastronomickú tradíciu a typickú architektúru". V tejto lokalite sa nesmú otvárať ani reštaurácie a stánky rýchleho občerstvenia a obchody s erotickým tovarom. Florencia chce pribrzdiť nielen rozrastajúci sa počet stánkov s kebabom a inými druhmi rýchleho občerstvenia, ale aj obchody s lacnými suvenírmi, rôzne minimarkety a internetové kaviarne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies