Ben Whishaw si zahrá v seriáli London Spy

NETKY.SK • 18 September 2014, 18:22 • 2 min
Ben Whishaw si zahrá v seriáli London Spy

LONDÝN - Anglický herec Ben Whishaw si zahrá v seriáli London Spy. Projekt televízie BBC ponúkne päť epizód, ktoré začnú nakrúcať v októbri v Londýne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Whishaw stvárni Dannyho, ktorý sa zaľúbi do Alexa, no ten zrazu zmizne a Danny po ňom začne pátrať. Autorom príbehu s prvkami špionážneho trileru je Tom Rob Smith. "Ben Whishaw je jednoducho jeden z najlepších hercov v tejto krajine. Pre mňa, ako autora, je to mimoriadna výsada, že stvárni jednu z hlavných postáv," uviedol Smith. Televízia BBC Two plánuje začať vysielať novinku na budúci rok.

 

Benjamin John Whishaw sa predstavil v snímkach ako Kupec benátsky (2004), Parfum: Príbeh vraha (2006), Partička B.D. (2007) či Atlas mrakov (2012). Okrem toho sa do povedomia divákov dostal aj bondovkou Skyfall (2012), v ktorej stvárnil vedca a vynálezcu Q. Jeho manželom je austrálsky hudobný skladateľ Mark Bradshaw. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies