Ben Stiller si nevie predstaviť život osamelého mládenca

NETKY.SK • 23 December 2013, 17:53 • 2 min
Ben Stiller si nevie predstaviť život osamelého mládenca

USA - Štyridsaťosemročný herec si túto úlohu vyskúšal v snímke Tajný život Waltera Mittyho, ktorú aj režíroval

slovakia

left justify in out

Americký herec Ben Stiller je rád, že nie je osamelým mládencom. Štyridsaťosemročný komik, ktorý má s manželkou Christine dcéru Ellu a syna Quinlina Dempseyho, si takúto úlohu vyskúšal v jeho ostatnej snímke Tajný život Waltera Mittyho (2013). "Byť single po štyridsiatke a čeliť komunikácii cez sociálne médiá by bolo pre mňa výzvou. Musíte sa tomu vystaviť, očakáva sa to od vás," povedal Stiller v rozhovore pre britský denník Metro. "Čo však, ak ste ako Walter a ste v tom dobrý? Ja v tom nie som dobrý. Bolo by hrozné byť single v mojom veku a zverejniť svoj profil. Nemám potuchy ako sa predať a ani sa nechcem," pokračoval herec, ktorý spomínanú dobrodružnú komédiu tiež režíroval. Tajný život Waltera Mittyho bude mať v slovenských kinách premiéru 26. decembra.

Ben Stiller je americký herec, komik, režisér a scenárista. Hoci sa herectvu venoval už od detstva, úspech zaznamenal až v roku 1998 filmom Niečo na tej Mary je. Neskôr nasledovali filmy ako Protivný svokor (2000), Kňaz, rabín a blondínka alebo keď sa traja majú radi (2000), Zoolander (2001), Tú starú treba zabiť! (2003), Vybíjaná: Choď do toho na plné gule (2004), Starsky a Hutch (2004), Jeho foter, to je lotor! (2004), Noc v múzeu (2006), Tropická búrka (2008), Greenberg (2010) či Susedská hliadka (2012). 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies