VIDEO Ben Richards-Everton strelil asi najkrajší vlastný gól aký ste kedy videli

NETKY.SK • 19 Február 2015, 16:30 • 2 min
VIDEO Ben Richards-Everton strelil asi najkrajší vlastný gól aký ste kedy videli

ARBROATH – Určite ste už videli mnoho vlastných gólov a niektoré z nich boli aj pekné. Pozrite si však tento nádherný vlastný gól v podaní obrancu Bena Richardsa-Evertona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný obranca škótskeho tímu Partick Thistle si tento gól dozaista zapamätá do konca svojho života minimálne kvôli tomu, že bol vlastný.

V utotok boli na programe dohrávky škótskej Development League a v jednej z nich proti sebe nastúpili tímy Dundee U20 a Partick Thistle U20. Domáci tím rozohral akciu od svojho brankára a postupne sa dostali až k šestnástke súpera. Obranca hosťujúceho tímu Ben Richards-Everton však vystihol prihrávku protihráča a prebral loptu pred dobiedzajúcim útočníkom Dundee. Následne však poslal krásnu nechytateľnú strelu priamo na svoju bránu a nedal gólmanovi žiadnu šancu.

Zápas sa konal v neďalekom pobrežnom mestečku Arbroath, ktoré je v tomto ročnom období bičovsné nárazovým vetrom.

Ostrostrelec Ben Richards-Everton si mohol vydýchnuť, že jeho kiks nestál tím žiadnu bodovú stratu, keďže sa im podarilo poraziť Dundee U20 2-1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies