Belošky, ktoré boli znásilnené migrantmi, si za to môžu samy, tvrdí manželka Pakistanca

NETKY.SK • 5 Október 2017, 12:05 • 2 min
Belošky, ktoré boli znásilnené migrantmi, si za to môžu samy, tvrdí manželka Pakistanca

LONDÝN – Európanky, ktoré sa stali obeťou sexuálneho násilia zo strany migrantov, si za svoje nešťastie údajne môžu samé. Takto sa snažila obhájiť neprijateľné konanie manželka násilníka.

slovakia

left justify in out

Ženy odsúdených násilníkov sa verejne a bez hanby vyjadrujú, že biele ženy, ktoré boli sexuálne zneužité ich mužmi, sú „špinavé a môžu si za to samé“Suju nie je jedinou manželkou, ktorá  ospravedlňuje zvrátené konanie svojho manžela. Sama dokonca priznala, že sa ho bála.

 

Suju ostro kritizovala najmä to, ako sa Európanky vyzývavo obliekajú. "Potom sa nemôžu diviť, že sa dostanú do takýchto nepríjemných situácii," vyhlásila s presvedčením. „Sú bez hanby a nemajú žiaden strach z Allaha,“ uviedla Suju. Počas rozhovoru pre britský Daily Mail pritom podotkla, že ubližovať by sa ľuďom nemalo, pretože si to Allah nepraje.

 

Svoju myšlienku dokončila veľmi netradične: „Sú to tie dievčatá, ktoré by si mali dávať pozor. Niečo mu urobili, možno nejaké čary. Teraz som sama, bez peňazí a bez života.“

 

Štyri ďalšie ženy, ktoré boli oslovené a prizvané do relácie, sa vyjadrili úplne opačne. Za žiadnych okolností neschvaľujú sexuálne násilie na ženách. Dve z nich pochádzajú z Pakistanu, rovnako ako Suju. Všetky štyri sa vyjadrili, že ony samé boli často znásilňované, takže takéto správanie považujú za neprijateľné.

 

Moslimská kultúra je v takýchto prípadoch neúprosná. Ženy sú používané ako hračky či sexuálne otrokyne, ktoré aj keď svojho manžela odmietajú, nemajú na výber. K sexuálnemu styku sú donútené. Dcéra jedného z uväznených mužov vyhlásila, že ho nenávidí za to, aké zverstvá napáchal matke, za ktoré nebol nikdy potrestaný.

 

„Nenávidím ho. Moju mamu 8-krát oplodnil aj napriek jej nevôli. Veľakrát som ju počula plakať. Šesť detí umrelo. Ale do väzenia sa nikdy nedostal,“ povedalo dievča. 

 

Na otázku, ako by sa cítili, keby ich deti niekto zdrogoval a následne znásilnil, všetky štyri súhlasili, že by boli veľmi nahnevané. Nnapriek tomu sa jedna z nich neudržala a dodala: „Našim deťom sa toto stať nemôže, pretože po uliciach netúlajú. Staráme sa o nich.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies