Bello podpísal zmluvu, Trnavčania už v Piešťanoch

NETKY.SK • 12 Január 2016, 13:00 • 2 min
Bello podpísal zmluvu, Trnavčania už v Piešťanoch

TRNAVA - Navrátilec v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži Babatounde Bello podpísal so Spartakom Trnava zmluvu na jeden a pol roka.

slovakia

left justify in out

Beninský stredopoliar prišiel do tímu "andelov" z českého Frýdku-Místku, predtým osem rokov pôsobil v žilinskom MŠK. "Som veľmi spokojný. Vedel som, že som zdravý, vôbec som sa nebál," povedal Bello po absolvovaní zdravotných testov.


Trnavčania sa v pondelok presunuli v rámci prípravy na jarnú časť Fortuna ligy do Piešťan, kde im začalo prvé z troch zimných sústredení. Zakončia ho v sobotu prípravným zápasom v Šali proti domácim. Nový kondičný tréner Martin Rusňák už skôr avizoval, že celé sústredenie bude napriek kondičnej zaberačke poňaté hravou formou. "Počas týchto piatich dní sa budeme snažiť oživiť alebo teda naštartovať kondičné parametre. V sobotu na nás čaká prvý zápas. Po dohode s trénerom Ivanom Huckom absolvujeme gro tréningov na umelej tráve. Samozrejme, budú tam nejaké výbehy, posilňovňa pred alebo po tréningu," objasnil situáciu Martin Rusňák.


K tímu Trnavy sa pripojí v najbližších dňoch aj dorastenec Matej Oravec, ktorý sa vráti z Granatkin Cupu v Rusku, kde bol so slovenským výberom do 19 rokov. Od soboty s hlavným tímom trénuje brankár Marek Vahalík. Filip Bango si tento týždeň rieši resty v škole.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies