Belle and Sebastian zverejnili skladbu The Party Line

NETKY.SK • 29 Október 2014, 15:20 • 2 min
Belle and Sebastian zverejnili skladbu The Party Line

LONDÝN - Škótska kapela Belle and Sebastian zverejnila skladbu The Party Line. Ide o prvý singel z deviateho radového albumu Girls In Peacetime Want To Dance, ktorý šestica z Glasgowa plánuje uviesť na trh 19. januára.

slovakia

left justify in out

Produkciu štúdiovky má na starosti Ben H. Allen III, mix Tony Doogan a mastering zas Frank Arkwright. Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb, pričom vyjde aj v digitálnej forme, ale tiež na dvoch vinyloch alebo v rámci špeciálneho box setu na štyroch LP s rôznymi bonusmi. 

 

 

Kapela Belle and Sebastian pôsobí na scéne od roku 1996. Prvý album Tigermilk im vyšiel v júni 1996. Po ňom nasledovalo ďalších sedem štúdiových radových počinov, pričom v britskom albumovom rebríčku sa najviac darilo nahrávkam The Life Pursuit (2006) a Belle and Sebastian Write About Love (2010). Obe sa pritom dostali na ôsmu priečku. Na konte majú tiež dve kompilácie, dva živáky, šesť EP nahrávok a tiež single ako Legal Man, I'm a Cuckoo, Funny Little Frog, The Blues Are Still Blue či Come on Sister. V súčasnosti v kapele pôsobia Stuart Murdoch (spev, gitara, klávesy), Stevie Jackson (gitara a vokály), Chris Geddes (klávesy), Richard Colburn (bicie), Sarah Martin (klávesy, gitara, spev), Bobby Kildea (gitara, basgitara). V roku 1999 získali v rámci BRIT Awards ocenenie Nováčik roka a tento rok im počas NME Awards udelili Teenage Cancer Trust Outstanding Contribution To Music Award. 


Tracklist albumu Belle and Sebastian - Girls In Peacetime Want To Dance: 
01 Nobody's Empire 
02 Allie 
03 The Party Line 
04 The Power Of Three 
05 The Cat With The Cream 
06 Enter Sylvia Plath 
07 The Everlasting Muse 
08 Perfect Couples 
09 Ever Had A Little Faith? 
10 Play For Today 
11 The Book Of You 
12 Today (This Army's For Peace) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies