Bellator MMA: Freire a McKee sa takmer pobili na tlačovke

NETKY.SK • 31 Júl 2021, 15:04 • 2 min
Bellator MMA: Freire a McKee sa takmer pobili na tlačovke

KALIFORNIA – Druhá najprestížnejšia MMA organizácia na svete, Bellator MMA, už dnes v noci uskutoční podujatie s poradovým číslom 263, v rámci ktorého uvidíme mimoriadne zaujímavý hlavný ťahák.

slovakia

left justify in out

Šampión dvoch váhových kategórií Patrício Freire sa pokúsi zastaviť neporazeného Antonia De Carla McKeeho, ktorý zvíťazil už v sedemnástich zápasoch v rade. Tohotýždňová tlačová konferencia k veľkému zápasu mala pikantnú príchuť, keď sa obaja rivali takmer pobili po tom, ako sa McKee pokúsil vziať šampiónovi jeho titul.

 

 

Napätie vzniklo vo chvíli, keď sa McKeeho otec a tréner Antonio, mimochodom bývalý zápasník, rozhodol chváliť svojho syna na úkor Freireho a začal hovoriť o výhodách, ktoré bude mať v zápase. „Chce byť vzorom, má veľké zápasnícke IQ, vie, čo robí, a ja mu verím. Nehovoríme o súperovi, len konštatujeme fakty. Môj syn je mladší, väčší, silnejší a nemá také husté reči,“ prilial olej do ohňa.

 

Freire, prezývaný Pitbull, sa predtým vyjadril, že pre neho McKee nebude až tak nebezpečný súper, ako si myslia ostatní. „Je to jeden z najdôležitejších zápasov mojej kariéry, už som však zápasil s bojovníkmi, ktorí boli veľmi silní. Porazil som Michaela Chandlera, čo bola pre mňa pomsta. Teraz mám ďalšiu príležitosť ukázať svoj talent. Je veľmi nervózny, nechce byť so mnou v klietke. Proti niekomu ako McKee som zápasil už štyrikrát, bol to Daniel Straus. Cítim sa pohodlne, vo svojom tréningovom gyme mám niekoľko podobných partnerov.“

 

 

Na udalosti Bellator 263 sa predstaví aj neporazený bratranec Khabiba Nurmagomedova Usman, ktorý si zmeria sily s Mannym Murom. Podujatie môžete sledovať v nedeľu od 1:00 na stanici Nova Sport 2.

 

Zápasnícka karta

 

Patrício Freire vs. A. J. McKee

Mads Burnell vs. Emmanuel Sanchez

Usman Nurmagomedov vs. Manny Muro

Brent Primus vs. Islam Mamedov

Goiti Yamauchi vs. Chris Gonzalez



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies