Bellator MMA bude opakovať zápas Rampage vs King Mo

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 15:20 • 2 min
Bellator MMA bude opakovať zápas Rampage vs King Mo

LAS VEGAS - Bellator MMA prvýkrát v histórii spustili platené online sledovanie pri udalosti Bellator 120.

slovakia

left justify in out

Táto udalosť bola považovaná vo svete MMA za najkontroverznejšiu v poslednom čase. Práve na tomto galavečeri sa stretli dve najväčšie hviezdy poloťažkej váhy a to Rampage Jackson a Muhammed King Mo Lawal. V tejto trojkolovej bitke zvíťazil rozhodnutím rozhodcov Rampage. Po tomto zápase sa spustila lavína negatívnych komentárov na margo rozhodcov, pretože podľa fanúšikov mal jasne vyhrať King Mo. Aj toto je jeden z dôvodov, prečo Bellator umožní sledovanie udalosti znova, nech fanušikovia môžu ešte raz vidieť tento zápas a posúdiť ho.

 

Bellator 120 ponúkol okrem tohto kontroverzného zápasu aj iné veľmi zaujímavé zápasy .


Už hneď v predzápase sa predstavil Cheick Kongo bývalý zápasník ťažkej váhy UFC, ktorý zdolal Erika Smitha TKO v druhom kole.

 

V hlavnom programe sa stretli dvaja ťažkotonážni bitkári Alexander Volkov a Blagoi Ivanov. Volkov si počínal v tomto zápase veľmi dobre využil svoju výškovú prevahu a držal si od súpera dištanc. Nakoniec sa mu podaril pekný takedown a zaujal chrbát súpera odkiaľ sa mu podarilo nasadiť škrtenie, ktoré musel Ivanov odklepať.

 

Okrem hlavného zápasu večera v poloťažkej váhe sa konal ešte jeden veľmi zaujímavý duel v tejto istej váhovej kategórii. V zápase sa stretol legendárny Tito Ortiz a Alexander Shlemenko. Tito aj napriek svojmu vysokému veku, 39 rokov stále dokázal, že ešte nepatrí do starého železa a po peknom takedowne nasadil súperovi triangel, a ten zaspal skôr ako stihol odklepať.
 

Replay tejto udalosti je naplánovaný na piatok 18 júla a budete si ho môcť pozrieť na stránke www.spike.tv .  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies