Bellator 267: Česká zápasníčka Petra Částková vyrazí do boja

NETKY.SK • 1 Október 2021, 11:08 • 2 min
Bellator 267: Česká zápasníčka Petra Částková vyrazí do boja

LONDÝN – Fanúšikovia česko-slovenskej MMA scény budú zajtra s napätím sledovať turnaj organizácie Bellator MMA s poradovým číslom 267. Po viac ako dvojročnej pauze sa do klietky vracia česká zástupkyňa Petra Částková.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročná bojovníčka (4 – 3) nastúpi proti mladej Eline Kallionidou (7 – 4) z Grécka a aj napriek tomu, že má len 22 rokov, má na konte viac zápasov než Částková, pred ktorou tak bude stáť náročná úloha. Jej zajtrajšia súperka nastúpi do klietky po dvoch prehrách v rade a bude si chceť napraviť chuť. Okrem Bellatoru má skúsenosti aj z organizácie M-1 Global.

 

 

Otázne bude, v akej forme sa Částková predstaví po dlhej pauze. „Bude to veľká previerka. Ona sa kontinuálne pripravovala, nedostala však možnosť predviesť sa. Svoju úlohu zohral takisto covid, preto bola dlho bez zápasov, neboli turnaje. Teší sa, na tomto pauza nič nezmenila,“ vyjadril sa jej tréner André Reinders.

 

„O zápase vieme pomerne dlho, mali sme mesiac na prípravu. Jej súperka je prevažne postojárkou a myslím si, že by jej štýl boja mohol Petre vyhovovať. Bude to zaujímavý súboj, pretože Petra toho mnoho ustojí a je schopná rozdávať tvrdé údery. Očakávam ostrý zápas,“ prezradil pre server kaocko.cz. Pre Částkovú pôjde o druhý zápas v druhej najprestížnejšej MMA organizácii sveta. V apríli 2018 nestačila na turnaji 186 na Denise Kielholtz z Holandska, ktorá zvíťazila na body.

 

 

Hlavná karta podujatia Bellator 267

 

Douglas Lima vs. Michael Page

Leah McCourt vs. Jessica Borga

Rob Whiteford vs. Andrew Fisher

Luke Trainer vs. Yannick Bahati

Yves Landu vs. Tim Wilde

 

Prelims karta

 

Lewis Long vs. Michael Dubois

Kane Mousah vs. Davy Gallon

Petra Částková vs. Elina Kallionidou

Jack Grant vs. Nathan Jones

Fabacary Diatta vs. Nathan Rose

Chiara Penco vs. Katharina Dalisda

Khurshed Kakhorov vs. Jair Junior



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies