Bellamy uzavrie reprezentačnú kapitolu

NETKY.SK • 8 Október 2013, 15:29 • 2 min
Bellamy uzavrie reprezentačnú kapitolu

CARDIFF - Waleský futbalista Craig Bellamy po skončení kvalifikácie MS 2014 už viac nebude reprezentovať svoju krajinu. Tridsaťštyriročný útočník v utorok oznámil, že dvojzápas s Macedónskom a Belgickom bude jeho posledným v národnom tíme.

slovakia

left justify in out

Hráč Cardiffu City odohral za Wales 76 zápasov a nastrieľal v nich 19 gólov. Debutoval v roku 1998 proti Jamajke. "Hráči prichádzajú a odchádzajú. Moja reprezentačná kariéra je definitívne na konci," povedal Bellamy pre BBC. "Vždy som hral za národný tím najlepšie ako som vedel. Tento tím má budúcnosť a želám mu všetko dobré," dodal.

Wales už nemá šancu prebojovať sa na finálový turnaj MS do Brazílie. V piatok v Cardiffe hostí Macedónsko a na budúci týždeň v utorok uzavrie kvalifikačné boje v Belgicku. Ak však Bellamy dostane proti Macedónsku žltú kartu, nebude môcť v druhom zápase pre trest nastúpiť a jeho reprekariéra sa skončí už v piatok. "Som vďačný za každý zápas, ktorý som mohol odohrať v drese Walesu. Veľa to pre mňa znamená," dodal Bellamy, ktorý je v histórii Walesu tretím najčastejšie reprezentujúcim hráčom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona