Bella Thorne údajne tvorí pár so starším synom Pamely Anderson

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 10:04 • 2 min
Bella Thorne údajne tvorí pár so starším synom Pamely Anderson

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Bella Thorne randí so starším synom kanadsko-americkej herečky Pamely Anderson Brandonom Leem. Pre reláciu E! News to uviedol nemenovaný zdroj.

slovakia

left justify in out

"Stretávajú sa, je to však ešte čerstvé," vyjadril sa anonym o dvojici, ktorá sa spolu zabávala napríklad aj v sobotu večer. Spoločne strávené chvíle zdokumentovali fotografiami, ktoré neskôr zverejnili prostredníctvom služby Instagram. "V Nobu s týmto tu," napísala 17-ročná Thorne oblečená v krátkych čiernych šatách k záberu z losangeleskej reštaurácie. "S touto minulú noc," popísal Lee obrázok, na ktorom drží herečku v objatí. Inú spoločnú fotografiu zverejnila Thorne prostredníctvom Instagramu napríklad aj 12. marca. Speváčka predtým randila s Tristanom Klierom, vlani v auguste však oznámila, že sa rozišli.


Annabella Avery "Bella“ Thorne pochádza z Floridy a diváci a diváčky ju môžu poznať ako Ruthy Spivey zo seriálu Môj najhorší nepriateľ (2008) či CeCe Jones zo sitkomu Na parket! (2010 - 2013). V roku 2010 stvárnila Tancy Henrickson v televíznom projekte Veľká láska (2006 - 2011). Okrem toho si zahrala napríklad v snímkach Bratia ako sa patrí (2003), Craw Lake (2007), Blind Ambition (2008), Forget Me Not (2009) či One Wish (2010). Po boku Drew Barrymore a Adama Sandlera sa vlani objavila v komédii Blended. Svoj hlas prepožičala aj jednej z postáv v animovanom filme Cililing a tajomstvo krídiel (2012). Na konte má EP nahrávky Made in Japan (2012) a Jersey (2014) aj knihu Autumn Falls (2014). Venuje sa tiež modelingu a tancu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies