VIDEO Belgický rugby tím Royal Kituro zdolal svojho súpera 356-3

NETKY.SK • 10 Február 2015, 12:35 • 2 min
VIDEO Belgický rugby tím Royal Kituro zdolal svojho súpera 356-3

BRUSEL - Belgický rugby tím, ktorý hrá v najvyššej súťaži, zdolal v nedeľu svojho súpera neuveriteľným rozdielom 356-3.

slovakia

left justify in out

Tím Royal Kituro dokázal v tomto zápase až 56-krát položiť a premeniť 38 následných kopov na bránu Soignies. Celé to začalo ešte pred zápasom a výraznou mierou sa pod tento výsledok podpísal aj sled náhodných udalostí.

Problémy tímu Soignies začali ešte pred zápasom, keď sa rozhodca nedostavil včas. Tréner hostí spolu s väčšinou hráčov odišli v domnení, že zápas sa nebude konať. Ozajstná komédia však začala po vyše hodine od plánovaného úvodného výkopu, keď sa objavil meškajúci rozhodca a zahájil zápas. Na štadióne sa však v tom čase nachádzalo už iba 16 hráčov z tímu hostí.

Prezident Soignies Guy Calomme považuje tento výsledok za katastrofálny, zatiaľ čo hovorca domáceho tímu Royal Kituro povedal, že ich súper ani reálne nehral. Na videozázname zo zápasu je jasne vidieť ako hosťujúci celok nekladie domácemu tímu takmer žiadny odpor a necháva ho opakovane skórovať.

Tím Royal Kituro je aj napriek tejto vysokej výhre stále za svojím súperom na 4.mieste a na Soignies strácajú dva body. Tí sú na 3.mieste s vysoko negatívnym skóre -264 bodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies