Belgický 'princ Harry' nemá nič proti víťazstvám o gól

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 19:05 • 2 min
Belgický 'princ Harry' nemá nič proti víťazstvám o gól

RIO DE JANEIRO - Belgická futbalová reprezentácia zvíťazila zatiaľ vo všetkých štyroch svojich dueloch na MS v Brazílii a vo všetkých o gól.

slovakia

left justify in out

Po triumfoch v základnej H-skupine nad Alžírskom 2:1, Ruskom a Kórejskou republikou (zhodne 1:0) zvládli Belgičania aj osemfinálový zápas proti USA, keď vyhrali 2:1 po predĺžení. Jedným z ťahúňov "Diables Rouges" proti Američanom bol mladík Kevin De Bruyne, výzorovo pripomínajúci dvojča britského princa Harryho. Hráč nemeckého Wolfsburgu strelil jeden gól a podal výborný výkon.

 

"Američania útočili, chceli zvíťaziť. Mali sme dosť priestoru, ktorý sme využili. Sme na majstrovstvách sveta. Akákoľvek kritika je nezmysel. Víťazstvá o jeden gól stačia. Každý si môže hovoriť, čo chce. Prajem si, aby sme na turnaji došli čo najďalej, pokojne aj takýmito víťazstvami," cituje portál idnes.cz 23-ročného stredopoliara De Bruyna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies