Belgický premiér vyzval Obamu na stávku o pivo

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 13:32 • 2 min
Belgický premiér vyzval Obamu na stávku o pivo

BRUSEL - Belgický premiér Elio Di Rupo vyzval amerického prezidenta Baracka Obamu na stávku o pivo. Futbalové tímy oboch krajín sa v utorok stretnú v osemfinále svetového šampionátu v Brazílii. V prípade prehry "červených diablov" Di Rupo Obamovi ponúkol, že mu zabezpečí dodávku elitných belgických pív.

slovakia

left justify in out

"Hej @BarackObama, chcem sa s tebou staviť o basu výborného belgického piva, že náš tím postúpi do štvrťfinále," zneli slová Elia Di Rupa na sociálnej sieti Twitter. Do piatka dopoludnia prezident USA na výzvu neodpovedal.

 

 

 

 

Je možné, že od svojich poradcov dostal inštrukcie, aby sa na podobnej stávke nezúčastnil. Americký tím vedený nemeckým trénerom Jürgenom Klinsmanom je podľa bookmakerov jasným outsiderom, viac ľudí verí Belgičanom, ktorí zatiaľ potvrdzujú úlohu 'čierneho koňa' turnaja.

 

Zápas Belgicko - USA je na programe v utorok 1. júla o 22.00 SELČ v Salvadore na štadióne Fonte Nova.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies