Belgický premiér Michel utrpel vážnu ujmu na zdraví počas bežeckých pretekov, sluch mu poranil výstrel pri štarte

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 15:04 • 2 min
Belgický premiér Michel utrpel vážnu ujmu na zdraví počas bežeckých pretekov, sluch mu poranil výstrel pri štarte

BRUSEL - Nedeľňajší štart masového bežeckého podujatia 20 bruselských kilometrov si ujmou na zdraví odniesol belgický premiér Charles Michel. Pre lekárske ošetrenie uší musel premiér zrušiť svoj dnešný pracovný program.

slovakia

left justify in out

V nedeľu ho natoľko ohlušil výstrel zo štartovacej pištole pri odštartovaní bežeckého podujatia, že mu sluch ešte dnes dávajú do poriadku lekári. Belgický premiér sa mal dnes zúčastniť na zasadnutí výboru dolnej komory belgického parlamentu pre vnútorné veci. V opatere lekárov bol aj v pondelok.

 

K poraneniu sluchu belgického premiéra došlo v nedeľu počas pretekov. Belgická princezná Astrid vedľa neho výstrelom odštartovala 38. ročník 20-kilometrového bruselského behu.

 

Predseda vlády západoeurópskej monarchie stál v čase výstrelu štartovacej pištole pri princeznej Astrid, sestre kráľa Filipa, ktorej sa dostalo pocty odštartovať preteky.

 

Jeho uši však nápor evidentne nezvládli, a tak Charlesa Michela čaká viacero návštev u lekárov-špecialistov. Vyplýva to z informácií tlačovej agentúry Belga.

 

Na pretekoch, ktoré sa v belgickej metropole uskutočnili už po 38. raz, štartovalo tentoraz asi 40.000 bežcov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies