Belgicko je v šoku: Populárneho starostu brutálne zavraždili na cintoríne

NETKY.SK • 12 September 2017, 16:02 • 2 min
Belgicko je v šoku: Populárneho starostu brutálne zavraždili na cintoríne

BRUSEL - Brutálna vražda 71-ročného starostu belgického mesta Mouscron, ktorého našli na miestnom cintoríne s podrezaným hrdlom, rezonuje dnes vo všetkých belgických médiách.

slovakia

left justify in out

Alfreda Gadenneho našli mŕtveho v pondelok večer. Krátko na to polícia zatkla 18-ročného podozrivého, ktorého v priebehu dneška vypočuje sudca, informovala agentúra Belga. Televízna stanica RTBF bez ďalších podrobností uviedla, že podozrivý konal očividne z osobných dôvodov.

 

Podľa RTBF bol Gadenne populárnym starostom, ktorý osobne každé ráno a večer otváral a zatváral cintorín. Mesto je v šoku a niektoré verejné služby pozastavili svoju činnosť.

 

Belgický premiér Charles Michel vyjadril Gadenneho rodine sústrasť hneď, ako sa dozvedel o jeho brutálnej smrti. "Všetky moje myšlienky sú s jeho rodinou a priateľmi," uviedol na sociálnej sieti Twitter.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies