Belgickému futbalistovi Kompanymu sa lepí smola na päty, pri návrate sa opäť zranil

NETKY.SK • 22 September 2016, 16:23 • 2 min
Belgickému futbalistovi Kompanymu sa lepí smola na päty, pri návrate sa opäť zranil

MANCHESTER - Belgický futbalista Vincent Kompany sa po vyše štyroch mesiacoch vrátil do zápasového diania, keď nastúpil v základnej zostave Manchestru City v stredajšom 16-finále Pohára EFL na pôde Swansea City (1:2). Tridsaťročný stopér však v závere duelu krívajúc opustil ihrisko a pobral sa hráčskym tunelom do šatne.

slovakia

left justify in out

Po zápase sa Kompany sťažoval tímovým lekárom na zdravotné problémy, ktoré však nešpecifikoval. "Aspoň podľa prvých prognóz nejde o nič vážne, ale počkáme si na lekárske vyšetrenia a potom budeme múdrejší," vyhlásil tréner City Pep Guardiola, ktorý za Kompanyho nemohol poslať náhradníka, keďže si vyčerpal kvótu striedaní.

 

Kompanyho dlhodobo prenasledujú zranenia, ktoré prerástli do chronických rozmerov. Na trávnikoch chýbal od 4. mája, keď si privodil zranenie lýtkového svalu v semifinále Ligy majstrov 2015/2016 proti Realu Madrid. Inkriminovanú časť tela si zranil už štrnástykrát od príchodu do City v roku 2008.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies