Belgické pobrežné mestečko terorizujú migranti

NETKY.SK • 24 Júl 2018, 14:00 • 2 min
Belgické pobrežné mestečko terorizujú migranti

BRUSEL - Zeebrugge je malé mestečko v Belgicku žijúce z turizmu a jeho obyvatelia už majú plné zuby obrovskej kriminality spôsobenej príchodom migrantov.

slovakia

left justify in out

Mesto na pobreží blízko mesta Bruggy má všetko, čo majú turisti radi. Prístav, hotely, kaviarne a pláž. Od príchodu migrantov však zločin narástol natoľko, že to obyvateľov donútilo premýšľať o vzatí zákona do vlastných rúk namiesto čakania na políciu.

 

„Je to veľmi zlý nápad... v posledných dňoch tu bolo dvanásť lúpeží, ale je nebezpečné predpokladať, že všetky spôsobili migranti,“ tvrdí polícia, ktorá aspoň priznáva nárast kriminality, píše server stredoevropan.cz.

 

„Vyzývame všetkých, aby dodržovali zákon a políciu upozornili na každú podozrivú aktivitu. To je jediné správne riešenie,“ hovorí ľavicový starosta mesta Reenat Landuyt.

 

Okrem zločinnosti trápi obyvateľov aj to, že migranti ležia po uliciach, spia v mestských parkoch a pri kostoloch. Nič, čo by turizmu v meste prospievalo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies