Belgická reprezentácia po útokoch: Futbal dnes nie je dôležitý

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 19:36 • 2 min
Belgická reprezentácia po útokoch: Futbal dnes nie je dôležitý

BRUSEL – Belgická Futbalová asociácia zverejnila oznámenie, že národný tím dnes nebude trénovať. Futbalisti sa takto rozhodli prejaviť úctu obetiam dnešných teroristických útokov v Bruseli.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V hlavnom meste Belgicka sa dnes odohrali hrôzostrašné útoky, keď sa samovražední atentátnici odpálili na letisku a v metre. Teroristické útoky si vyžiadali už najmenej 34 obetí a takmer 200 zranených.

Mnoho reprezentantov je už vo vlasti, kde sa pripravujú na nadchádzajúci priateľský zápas proti Portugalsku, ktorý je na programe budúci týždeň v utorok.

Futbalisti reagovali na tieto hrozné správy rôznymi statusmi na sociálnych sieťach, kde vyjadrili sústrasť pozostalým, lútosť a odsúdili tieto ohavné útoky. Národný tím tiež zrušil dnešný tréning a vydali stanovisko, že "futbal dnes nie je dôležitý."

 



"Držíme spolu (#alltogether) a naše myšlienky patria obetiam. Futbal je dnes irelevantný. Tréning je zrušený," napísali futbalisti v ďalšom statuse.

Obranca Tottenhamu Jan Vertoghen má v pamäti ešte tragické udalosti v Paríži a na svojom Twitteri napísal: "Nemôžem uveriť, že znovu čítam o týchto strašných udalostiach." Svoje názory na sociálnych sieťach vyjadrili aj ďalší belgický futbalisti:

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies