Belgická pošta vydala známky s chuťou a vôňou čokolády

NETKY.SK • 7 Február 2013, 08:08 • 2 min
Belgická pošta vydala známky s chuťou a vôňou čokolády

Belgická pošta vydala známky s chuťou a vôňou čokolády - Zaujímavosti Belgická pošta vydala novú poštovú známku, ktorá určite poteší milovníkov čokolády na celom svete. Informoval o tom spravodajský portál News.

slovakia

left justify in out

imgBelgická pošta vydala novú poštovú známku, ktorá určite poteší milovníkov čokolády na celom svete. Informoval o tom spravodajský portál News.com.au.

"Do lepiacej zmesi na zadnej strane známok sme pridali čokoládovú príchuť, ktorú si možno vychutnať pri ich lepení. Zároveň sú čokoládovou vôňou impregnované aj samotné známky," uviedla belgická pošta vo vyhlásení. Na známkach je vyobrazená čokoláda v jej rôznych podobách.

"Dostať do známok pravú chuť a vôňu tmavej čokolády nie je vôbec jednoduché. Pracovali na tom odborníci z Belgicka, Nemecka, Holandska a Švajčiarska. Nejde síce o prvý prípad voňavej známky, avšak my sme ju ako prví obohatili aj o chuť," skonštatoval predstaviteľ pošty. 

Séria piatich "čokoládových" známok, určených pre zahraničné poštové zásielky, bude stáť 6,20 eura a predávať sa začne 25. marca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona