Belgická polícia pátra po mužovi, ktorý sprevádzal atentátnika z metra

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 08:33 • 2 min
Belgická polícia pátra po mužovi, ktorý sprevádzal atentátnika z metra

BRUSEL - V súvislosti s vyšetrovaním utorkových atentátov v Bruseli belgická polícia pátra po ďalšom, druhom podozrivom na úteku. Informoval o tom dnes webový portál denníka Le Monde.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa denníka ide o neznámeho muža, ktorý sa objavuje na záznamoch bezpečnostnej kamery zo stanice metra Maelbeek po boku už identifikovaného atentátnika Khalida Bakraouiho.


Polícia naďalej intenzívne pátra aj po mužovi, ktorý v utorok sprevádzal na letisko Zaventem Ibrahima Bakraouiho a Najima Laabraouiho. Túto trojicu mužov zachytili bezpečnostné kamery, ako idú vedľa seba tlačiac vozíky s batožinou. Ako v stredu informoval prokurátor Frédéric Van Leeuw, neznámy muž v klobúku "zložil veľkú tašku a potom, (ešte) pred explóziami, odišiel".


Dva výbuchy na medzinárodnom letisku Zaventem a jeden v stanici metra Maelbeek si vyžiadali životy 31 civilistov a zranili 300 ďalších ľudí.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona