Belgická hviezda Selah Sue vystúpi v Bratislave 14. marca

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 13:13 • 2 min
Belgická hviezda Selah Sue vystúpi v Bratislave 14. marca

BRATISLAVA - Medzinárodne uznávaná belgická hviezda Selah Sue zavíta 14. marca do Bratislavy.

slovakia

left justify in out

V rámci aktuálneho turné k albumu Reason sa predstaví v Majestic Music Clube. "Úspech moje rany nevyliečil. Nič sa nezmenilo. Je to cesta a boj, ktorý potrvá celý môj život," priznáva speváčka, ktorá aj štyri roky po svojom debutovom albume Selah Sue neustále prostredníctvom hudby bojuje so svojimi osobnými démonmi. Nezbavila sa ich, no podarilo sa jej ich spútať, aby jej pomohli k zrodu nového emotívneho albumového počinu Reason, ktorý predstavuje na európskom turné.

 

Mladá, 26-ročná hudobníčka (vlastným menom Sanne Putseys) je čerstvou a celkovo už päťnásobnou držiteľkou prestížnej flámskej MIA Award (Music Industry Awards) v kategórii Best female solo artist. Naposledy potešila slovenských fanúšikov vlani koncertom na festivale Grape. Na Slovensku sa predstavila minulý rok aj samostatným klubovým koncertom. Marcový koncert belgickej umelkyne je o to vzácnejším, že v jej tourpláne na najbližšie mesiace nefiguruje žiadna iná blízka metropola, dokonca ani Viedeň či Praha. Okrem Bratislavy ju momentálne fanúšikovia môžu vidieť iba vo Veľkej Británii, Holandsku, Francúzsku a Švajčiarsku.

 

Koncom minulého roka Selah Sue zabodovala najnovším singlom Fear Nothing. Pod trip-hopovým kúskom je ako producent podpísaný Matt Schwartz, londýnsky skladateľ a DJ, ktorý sa preslávil spoluprácou na nahrávke Massive Attacku Dissolved Girl. "Prvýkrát som si uvedomila, ako veľmi mi môže producent pomôcť poskladať ten kaleidoskop zvukov, ktoré mám v hlave," hovorí speváčka na margo spolupráce. Aktuálnemu singlu predchádzala nahrávka I Won't Got For More, audiosingel Reason a úspešný videosingel Alone. Okrem singlových noviniek sa však fanúšikovia na bratislavskom koncerte môžu tešiť aj na najväčšie hity This World, Raggamuffin a Crazy Vibes. "Všetko, čo robím, robím inštinktívne. Nie som hudobný expert. Ale stačí mi počuť pieseň jediný raz a viem ju zaspievať so všetkými jej detailmi aj o 20 rokov neskôr," dodáva Selah Sue. Vstupenky na jej koncert sú dostupné na Predpredaj.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies