VIDEO Belehradské derby opäť poznačili výtržnosti fanúšikov

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 10:01 • 2 min
VIDEO Belehradské derby opäť poznačili výtržnosti fanúšikov

BELEHRAD – Začiatok derby zápasu medzi CZ Belehrad a Partizanom bol presunutý o 45 minút kvôli výtržnostiam fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia domáceho tímu CZ Belehrad hádzali na poriadkovú políciu sedadlá a svetlice, čím donútili bezpečnostné zložky k ústupu. Po privolaní ďalších posíl sa polícii podarilo vyprázdniť jeden sektor na severnej tribúne.

Naozajstné peklo začalo však až po úvodnom výkope zápasu, keď fanúšikovia z oboch táborov začali na bežeckú trať okolo ihriska hádzať svetlice a delobuchy. Zápas, ktorý bol na niekoľko minút prerušený aj v druhom polčase kvôli hustému dymu, skončil bezgólovou remízou.

 


Partizan Belehrad vyhral v posledných siedmich sezónach srbskej ligy šesť titulov a momentálne má pred druhou Červenou hviezdou náskok piatich bodov. Do konca sezóny zostáva odohrať už iba šesť kôl.

Belehradské derby je takmer vždy problémové. V máji 2013 bolo zatknutých 104 fanúšikov počas bitky oboch táborov počas zápasu. Po záverečnom hvizde tohto zápasu začali fanúšikovia páliť sedadlá a začali sa masívne výtržnosti.

Partizan, ktorý skončil v minulej sezóne na druhom mieste, však nakoniec hral Ligu majstrov, keďže CZ Belehrad bola zo súťaže vylúčená kvôli neplateniu dlhov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies