Bugár kritizuje predčasné obviňovanie ľudí na základe novinárskych článkov

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 09:42 • 2 min
Bugár kritizuje predčasné obviňovanie ľudí na základe novinárskych článkov

BRATISLAVA – Koaličná strana Most-Híd prelomila niekoľko dňové mlčanie. Líder strany Béla Bugár reagoval na sociálnej sieti k vyhrotenej situácii v slovenskom parlamente v súvislosti dvojnásobnej vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho družky Martiny Kušnírovej.

slovakia

left justify in out

Líder z Mostu-Híd Béla Bugár reagoval na vyhrotenú situáciu v parlamente, ktorú vyvolala krutá vražda mladého novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej. Na svojom facebookovom účte zaujal jasné stanovisko, potom, ako mu bolo počas týchto pár dní vyčítané, že mlčí. Tvrdo odsúdil vynášanie predčasných rozsudkov, kedy sa na základe novinárskych článkov obviňujú ľudia. Uviedol, že si treba počkať na výsledky vyšetrovania, predtým ako niekoho verejne "popravia" ešte skôr, ako o tom rozhodol súd. Prisľúbil, že ak sa preukáže prepojenie ľudí z vlády na taliansku mafiu, strana bude konať a vyvodí náležité dôsledky.   

 

imgimg



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies