Bejzbalový Dodger Stadium pokrstia Juventus aj Real Madrid

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 12:18 • 2 min
Bejzbalový Dodger Stadium pokrstia Juventus aj Real Madrid

LOS ANGELES - Bejzbalu zasvätený Dodger Stadium v Los Angeles absolvuje 3. augusta hneď dvojzápasový futbalový krst za účasti európskych gigantov Juventusu Turín a Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Na 51 rokov starom štadióne sa uskutočnia stretnutia druhej fázy "západnej" časti turnaja Guinness International Champions Cup, do ktorej zaradili aj anglický FC Everton a úradujúceho šampióna MLS Los Angeles Galaxy. Už 31. júla sa v San Franciscu Juventus stretne s Evertonom a 1. augusta vo Phoenixe Real Madrid s Galaxy. Víťazi si potom na Dodger Stadium zmerajú sily o účasť vo finále, ktoré bude 7. augusta na Sun Life Stadium v Miami, kde sa pre zmenu hráva americký futbal. V tom istom dejisku sa uskutočnia aj zápasy o umiestnenie. Na východe USA sa predstavia ďalšie renomované futbalové značky: AC Miláno, Inter Miláno, FC Valencia a FC Chelsea. Druhú fázu bude hostiť New York.

"Vzrušujúce správy," komentoval výber štadióna prezident klubu MLB Los Angeles Dodgers Stan Kasten.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies