Behajte a pomáhajte s Pomocníčkom!

NETKY.SK • 14 August 2019, 11:00 • 2 min
Behajte a pomáhajte s Pomocníčkom!

V sobotu 14.9.2019 občianske združenie POMOCNÍČEK už po šiestykrát odštartuje Beh Nádeje. Beh ktorým podporíte tri deti so zdravotným znevýhodnením. Tomáško, Hanka a Marek sú malí – veľkí bojovníci s detskou mozgovou obrnou, ktorých zdravotný stav si vyžaduje neustále rehabilitácie. Svojim behom urobíte niečo nie len pre seba a svoje zdravie, ale aj pre zdravie a pokroky týchto detí.

slovakia

left justify in out

Príďte druhú septembrovú sobotu do Campingu v Seredi a zabehnite Hobby alebo Hlavný beh, podľa svojich síl a odhodlania. Deti sa môžu zúčastniť detských behov o dĺžke 100, 250 a 500 metrov. Spoločnosť im budú robiť maskoti zo známej rozprávky Paw Patrol – Chase a Sky. Kto však nemá chuť behať, môže si v ranných hodinách zacvičiť jógu na lúke alebo si rekreačne zabicyklovať na rodinnej cajglovačke, počas ktorej sa dozvie aj čosi o význame včiel pre ľudstvo a našu planétu.

 

Novinkou tohtoročného behu je nielen adresnosť pomoci, ale aj to, že všetky aktivity a disciplíny sa odohrajú v priebehu dopoludnia. Komu sa bude športu stále máliť, môže pokračovať na mestskom podujatí Sereď v pohybe.

 

img

 

Registrácia je možná online na www.behnadeje.sk alebo osobne v deň behu na mieste.

 

Teší sa na Vás združenie POMOCNÍČEK.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona