Beckovské slávnosti sú späť!

NETKY.SK • 25 Máj 2023, 13:00 • 2 min
Beckovské slávnosti sú späť!

Prišiel čas na dni a noci plné zábavy, lásky a prekvapení. Beckovské slávnosti sú späť, dobrodružstvo začne už 21. júla v čarovnom Beckove.

slovakia

left justify in out

Beckovské Slávnosti sú späť. V malebnom kúte Slovenska, kde dvorný šašo dostal do daru hrad, sa znovu udejú kúzla a čary. Stredoveká atmosféra pod magickou oblohou posiatou hviezdami vás ovanie už pri vstupe. Trochu nostalgie v podobe piatkovej oldies party snáď poteší a nikoho neurazí. 

 

V sobotu ráno sa ocitnete uprostred dobového remeselného trhu. Nos bude ten správny kompas a vôňa domácich dobrôt každého spoľahlivo nasmeruje. Cesta do krajiny Fantázie sa môže začať. Atrakcie pre malých aj veľkých, šermiarske a strelecké súboje šľachetných rytierov o priazeň spanilých dám, mučiareň kata Rázela... Sľubujeme, že budete zažívať len sladké muky. Kľukaté romantické uličky plné roztancovaných kaukliarov, ktoré vedú priamo do srdca. Oheň je živel a v šikovných rukách ožije všetkými farbami. Aj najmenšie ratolesti pookrejú, keď budú môcť stvárať rôzne pestvá a šibalstvá. Nafukovacie kráľovstvo je samozrejmosť. Rozprávkovú sobotnú noc rozžiaria hudobné hviezdy. Zatiaľ prezradíme len niektoré z mien. Teší sa na vás Iné Kafe, Gladiátor a Peter Lipa. 

 

img

 

Nedeľa nebude o nič menej pestrá. Pre Vaše ratolesti sme pripravili hudobno zábavné vystúpenie Paci Pac a opäť nebude chýbať nafukovacie kráľovstvo. Potulky remeselným jarmokom a stredovekým mestečkom, ktoré aj v nedeľu ožije kaukliarskymi kúskami a šermiarskymi zápasmi, spestrí hudobná skupina Kollárovci, ktorá je vždy zárukou výbornej zábavy a jedinečnej koncertnej atmosféry.

Ak chcete uniknúť z pazúrov nudnej reality, Beckovské slávnosti sú tou správnou voľbou. Nezabudnite, trojdňový maratón hudby a zábavy sa začína 21. júla priamo v centre Beckova pod jeho malebným hradom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies