Beckhamovci ženia syna. Luxusná svadba za milióny eur!

NETKY.SK • 7 Apríl 2022, 17:10 • 2 min
Beckhamovci ženia syna. Luxusná svadba za milióny eur!

BRATISLAVA - Brooklyn Beckham si v sobotu 9. apríla zoberie za manželku americkú herečku Nicolu Peltz. Dvojica si dala záležať na prípravách ich veľkého dňa, ktorý ich stál 3,6 milióna eur!

slovakia

left justify in out

Slávnosť sa bude konať v rodinnom sídle Peltzovcov v Palm Beach na Floride. Rozprestiera sa na pozemku 4 000 metrov štvorcových priamo na pláži a má hodnotu 91 miliónov eur. 

 

 

Magazín ELLE uviedol, že na svadbe by sa mali zúčastniť aj Princ Harry s manželkou Meghan, ktorí sú priateľmi Beckhamovcov. Zabaviť sa prídu aj Gigi Hadid, Nicole Richie či Gordon a Tana Ramsayovci. 

 

O nevestinu vizáž sa postará Leslie Fremar, s ktorou už spolupracovali napríklad Demi Moore a Charlize Theron. Šaty dostal na starosť Pierpaolo Piccioli z módneho domu Valentino. 

 

Prečítajte si tiež: Karlos Vémola bude mať vlastnú reality show, divákom sa ukáže v úlohe otca

 

Dvojica predtým uviedla, že plánuje mať židovksý obrad. „Som nadšený. Budem mať na hlave jarmulku,“ vyjadril sa 23-ročný Brooklyn Beckham pre magazín Vogue. 

 

 

Nedávno tiež podpísali predmanželskú zmluvu. Podľa ELLE sa pohybuje majetok Beckhamovcov okolo 455 miliónov eur. Nevestin otec, ktorým je finančník Nelson Peltz, sa môže pochváliť sumou až 1,6 miliardy eur. 

 

Možno vás zaujme: Spevák Ed Sheeran uspel v súdnom spore o autorské práva k Shape of You

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona