Beckhamovci v ohrození života: Útek pred smrtiacim zemetrasením na Bali! Zachránil ich luxus

NETKY.SK • 14 August 2018, 18:26 • 2 min
Beckhamovci v ohrození života: Útek pred smrtiacim zemetrasením na Bali! Zachránil ich luxus

LOMBOK - David Beckham (43) a jeho rodina utiekli smrtiacemu zemetraseniu, ktoré silou 6,9 Richterovej stupnice zasiahlo ostrov Lombok aj susedné Bali a zanechalo za sebou najmenej 321 mŕtvych.

slovakia

left justify in out

V čase zemetrasenia si Beckham s rodinou užíval v luxusnom komplexe The Best Hotel In The World, vzdialenom len necelých sto kilometrov od miesta otrasov.

 

Podľa britského denníka The Sun Beckham s manželkou Victoriou (44) a deťmi Brooklynom (19), Romeom (15), Cruzom (12) a malou Harper (7) ihneď z miesta otrasov odleteli súkromným lietadlom.

 

 

Just chillin ❤️ @davidbeckham

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham),

 

Ich novým útočiskom sa mal stať rezort Nihi na ostrove Sumba, ktorý už od epicentra zemetrasenia delí viac ako 700 kilometrov.

 

 

🙌

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham),

 

Cena za noc sa tu pohybuje okolo sto päťdesiatich tisíc korún, ale podľa informácií denníka tu Beckhamovci získali útočisko zadarmo. Rodina je vraj otrasená, ale v poriadku, a ich myšlienky sú s obeťami nešťastia a ich rodinami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona