Beckhamovci a ich deti sú pre Britov vzor modernej rodiny

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 09:53 • 2 min
Beckhamovci a ich deti sú pre Britov vzor modernej rodiny

LONDÝN - David a Victoria Beckhamovci a ich štyri deti predstavujú pre mnohých Britov vzor ideálnej modernej rodiny, vyplýva zo záverov dnes publikovaného prieskumu verejnej mienky.

slovakia

left justify in out

Každý piaty Brit považuje podľa štúdie inštitútu YouGov exfutbalistu Davida (39) a bývalú členku dievčenskej speváckej kapely Spice Girls Victoriu (40) s potomstvom za model najlepšej rodiny.

 

V rebríčku popularity Briti hneď za Beckhamovcov zaradili hviezdneho kuchára Jamieho Olivera (39) so ženou a štyrmi deťmi, ako aj hollywoodske celebrity Brada Pitta (51) a Angelinu Jolieovú (39), ktorí majú šesť detí vrátane troch adoptovaných, sumarizuje agentúra DPA.

 

On-line prieskum, ktorý sa uskutočnil na objednávku britského rodinného módneho reťazca Matalan, zrealizoval inštitút YouGov na vzorke 2000 opýtaných.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies