Beckham v Capellových plánoch na EURO 2012 nefiguruje

NETKY.SK • 16 November 2011, 04:59 • 2 min
Beckham v Capellových plánoch na EURO 2012 nefiguruje

Beckham v Capellových plánoch na EURO 2012 nefiguruje

slovakia

left justify in out

img

Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Fabio Capello neplánuje využiť skúsenosti Davida Beckhama na finálovom turnaji EURO 2012 v Poľsku a Ukrajine. Beckhamovi sa tak črtá na budúci rok posledná šanca v podobe štartu v drese Veľkej Británie na olympiáde v Londýne.  
Bývalý kapitán Albiónu absentoval na minuloročnom svetovom šampionáte pre zranenie achilovky. Stredopoliar tímu zámorskej MLS Los Angeles Galaxy nedávno vyjadril túžbu vrátiť sa do národného tímu, ale zrejme si bude musieť počkať najskôr na Capellov odchod. 
V čase európskeho šampionátu bude mať Beckham 36 rokov, pričom doteraz odohral za reprezentáciu 116 stretnutí. Naposledy v roku 2009 proti Bielorusku. Taliansky kouč, ktorý je druhým cudzincom na lavičke Anglicka v histórii (pozn. prvým Sven-Göran Eriksson), však s jeho učebnicovou kopacou technikou nepočíta.   
"Myslím, že s Beckhamom sa počíta len pre tím na OH 2012 v Londýne. Neviem, ešte však mám čas na rozhodnutie. Ale, ak sa ma pýtate, či teraz je súčasťou mojich plánov, tak odpovedám, že nie," poznamenal Capello pre Sky Sports News.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies