Beckham sa rozprával s LeBronom Jamesom o profiklube v Miami

NETKY.SK • 19 November 2013, 09:38 • 2 min
Beckham sa rozprával s LeBronom Jamesom o profiklube v Miami

MIAMI - Basketbalová superhviezda NBA LeBron James už absolvoval "predbežné rokovania" s bývalým anglickým futbalovým reprezentantom Davidom Beckhamom o možnosti pritiahnuť do Miami profesionálny klub MLS. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Sám James informácie britských médií potvrdil. "Je tu istý záujem na oboch stranách. David sa v posledných rokoch stal mojim dobrým priateľom. A myslím si, že by bolo pre toto mesto skvelé, ak by tu bol futbalový klub. No boli to zatiaľ len predbežné rozhovory, je to zatiaľ otvorený dialóg," povedal James, ktorý sám vlastní malý podiel akcií slávneho anglického futbalového klubu FC Liverpool.

Niekdajšia futbalová hviezda Manchestru United, Realu Madrid a Los Angeles Galaxy navštívila známe letovisko na Floride po druhý raz za posledných päť mesiacov. Podľa informácií zo zdrojov blízkych rodine Beckhamovcov, známy exfutbalista, ktorý začiatkom roka ukončil aktívnu kariéru, si vybral Miami pre rozvoj svojho klubu. Jeho hráčsky kontrakt s MLS obsahuje totiž opciu, že môže vytvoriť mužstvo v hodnote 25 miliónov dolárov.

Americký tím Miami Fusion, ktorý hrával neďaleko Fort Lauderdale, sa pripojil k MLS v roku 1998. Klub však zavreli po štyroch problematických sezónach a podobný osud stretol v roku 2001 aj ďalší floridský klub Tampa Bay Mutiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies