Beckham povzbudil Depaya k lepším výkonom, mala by ho inšpirovať čarovná sedmička

NETKY.SK • 19 November 2015, 09:15 • 2 min
Beckham povzbudil Depaya k lepším výkonom, mala by ho inšpirovať čarovná sedmička

MANCHESTER - Bývalý anglický futbalový reprezentant David Beckham na diaľku vyzval krídelníka Manchestru United Memphisa Depaya, aby ho ikonické číslo sedem na drese inšpirovalo k lepším výkonom. Ako je známe, 40-ročný Beckham si obliekal manchesterskú sedmičku v rokoch 1992 - 2003.

slovakia

left justify in out

Jeho nasledovník Depay, ktorý v lete zamieril na Old Trafford z PSV Eindhoven za 27,9 milióna libier, zatiaľ nepredvádza výkony, ktoré ho zdobili v holandskej Eredivisie. "Nosiť číslo sedem v Manchestri United je veľká česť. Je to špeciálny dres. Vždy bol a vždy bude. Pre mňa to vždy znamenalo ohromnú inšpiráciu. Nikdy to nebolo iba moje číslo. Patrilo aj Georgovi Bestovi, Bryanovi Robsonovi či Ericovi Cantonovi," vyhlásil podľa portálu soccerway.com David Beckham.


Dvadsaťjedenročný Holanďan Depay sa v ostatnom období neteší veľkej pozornosti trénera Louisa van Gaala. Jeho krajan na lavičke United dával v ostatných dueloch viac príležitostí Francúzovi Anthonymu Martialovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies