Beckham oslavoval štyridsiatku a blahoželal kráľovskému palácu

NETKY.SK • 3 Máj 2015, 09:13 • 2 min
Beckham oslavoval štyridsiatku a blahoželal kráľovskému palácu

LONDÝN/LOS ANGELES - Niekoľko známych osobností, vrátane bývalého futbalistu Davida Beckhama, v sobotu a dnes verejne blahoželalo britskému princovi Williamovi a jeho manželke Kate k narodeniu ich druhého dieťaťa. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Neuveriteľná správa. Nemôžem sa cítiť šťastnejší s Williamom a Kate. Som šťastný, že matka a dcéra sa majú fajn. Nie je zlé narodiť sa v tento deň," napísal Beckham na Facebooku so žmurkajúcim smajlíkom. Beckham totiž práve v ten istý deň oslavoval svoje 40. narodeniny.

 

"Je to princezná! Vitaj na svete, princezná Winnifred Fergully Ellen of the Shire," napísala na Twitteri americká komička Ellen DeGeneresová (57). To meno je len návrh, dodala komička. Meno dieťaťa totiž ešte nie je známe.

Americká herečka Elizabeth Banksová (41) sa tiež pripojila ku gratulantom a vzdala kompliment aj Katinmu výzoru. "Nádherná hriva," napísala na Twitteri. Iba približne desať hodín po pôrode sa totiž Kate objavila pred londýnskou klinikou s dieťaťom v náručí, s úsmevom a perfektným účesom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona