Beckham odtajnil plány na výstavbu štadióna v Miami

NETKY.SK • 18 Júl 2015, 11:39 • 2 min
Beckham odtajnil plány na výstavbu štadióna v Miami

MIAMI - Skupina vedená bývalým anglickým futbalistom Davidom Beckhamom skonkretizovala svoje plány na výstavbu štadióna v Miami, ktorý by sa stal v budúcnosti domovským stánkom klubu americkej futbalovej Major League Soccer (MLS). Aréna by mala stáť hneď vedľa bejzbalového parku, v ktorom hrávajú svoje domáce zápasy hráči tímu MLB Miami Marlins. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Starosta Miami Tomas Regalado na tlačovej konferencii uviedol, že v uplynulých dňoch hovoril s Marcelom Claurem, šéfom exekutívy Beckhamovej skupiny Sprint Corp. Ten potvrdil, že spoločnosť si vybrala miesto, kde bude sídliť budúci klub. "Stále sme vo fáze plánovania. Existuje viacero alternatív, no našou preferovanou lokalitou pre štadión je miesto niekdajšieho Orange Bowlu," uviedol hovorca investičnej skupiny "Miami Beckham United". Bývalý štadión Orange Bowl zdemolovali v roku 2008, aby mohli na jeho mieste postaviť bejzbalový park Marlins.

 

Beckham už dávnejšie prezradil, že chce so svojou skupinou postaviť 40-tisícový štadión, ktorého výstavba by zhltla približne 250 miliónov dolárov. Novovzniknutý klub by sa mohol stať súčasťou MLS od sezóny 2018/2019.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies