Beckham o budúcej sezóne mlčí, oslovili ho však OH 2012 v Londýne

NETKY.SK • 13 Apríl 2011, 11:31 • 2 min
Beckham o budúcej sezóne mlčí, oslovili ho však OH 2012 v Londýne

Beckham o budúcej sezóne mlčí, oslovili ho však OH 2012 v Londýne

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalista David Beckham sa ešte nerozhodol, či aj v budúcej sezóne bude hráčom americkej MLS. Beckham, ktorému sa končí päťročná zmluva s tímom Los Angeles Galaxy, však potvrdil záujem hrať na OH 2012 v Londýne.
      Beckham prestúpil do Los Angeles v roku 2007 z Realu Madrid, pričom v zámorí podpísal kontrakt na 32,5 milióna dolárov. "Je možné, že sa do MLS vrátim," povedal bývalý kapitán anglickej reprezentácie, ktorý na budúci mesiac oslávi 36 rokov. "Ešte som sa nerozhodol, čo urobím na budúci rok. Myslím si, že dôležitejšie je koncentrovať sa na hru v tomto roku. Cítim sa fit, dobre sa mi hrá v zápasoch, som spokojný. Potrebujem v tom pokračovať a o niekoľko mesiacov uvidím, ako sa nakoniec rozhodnem."
      Najbližší olympijský turnaj vo futbale sa uskutoční v Londýne. A Beckham by chcel byť pri tom. "Myslím si, že olympijský turnaj je niečo, čoho by som chcel byť súčasťou. No chcel by som sa zúčastniť ešte ako hráč. Musíme však počkať a uvidíme. Ešte stále nám zostáva rok. Takže uvidíme. Teším sa na zvyšok sezóny, zostáva nám už len päť zápasov," uviedol Beckham.
      O služby skúseného stredopoliara s kvalitnou kopacou technikou už  prejavil vo februári záujem tréner Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp. Beckham počas pôsobenia v LA Galaxy hosťoval aj v milánskom AC, kde si však poranil achilovku a napokon musel vynechať väčšiu časť sezóny v MLS a aj majstrovstvá sveta 2010 v JAR.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies