Beckham nakoniec ostáva v LA Galaxy! Podpísal jednoročný kontrakt

NETKY.SK • 6 Január 2012, 00:17 • 2 min
Beckham nakoniec ostáva v LA Galaxy! Podpísal jednoročný kontrakt

Beckham nakoniec ostáva v LA Galaxy! Podpísal jednoročný kontrakt

slovakia

left justify in out

imgLOS ANGELES - Rozhodnutie Davida Beckhama zostať v LA Galaxy prišlo potom, ako bývalý kapitán anglickej reprezentácie dospel k novej dohode s tímom, ktorá zahŕňa zrušenie zníženia jeho príjmov a uistenie, že pobyt v USA neohrozí jeho šancu hrať na olympiáde.

36-ročný hráč nakoniec odmietol ešte lukratívnejšiu ponuku z Paris Saint-Germain potom, ako sa ukázalo, že jeho túžba zostať v Los Angeles bola dôsledkom rodinných dôvodov.
Športový riaditeľ PSG Leonardo pre L'Equipe povedal: "Je po všetkom. Je to škoda. Ale veľmi zavážilo blaho jeho rodiny v Los Angeles a fakt, aby sa znova nezmenilo všetko v ich živote."

V predchádzajúcich rokovaniach s LA Galaxy bolo dohodnuté, že $6.5 miliónový plat Beckhama bude znížený. Ale možnosť, že ho stratia donútila klub k návratu k rokovaniam s ponukou, ktorá mu zaručuje rovnaký plat, a dokonca vylepšuje reklamnú časť dohody.
Beckham vždy kontroloval percentá svojich príjmov z predaných lístkov na domáce zápasy odkedy podpísal zmluvu pred piatimi rokmi. Ale nový jednoročný kontrakt zahŕňa zlepšenie aj týchto podmienok.

Leonardo dodal: "To, že sa všetko takto zmenilo, nie je kvôli príchodu nového trénera, Carla Ancelottiho."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona