Beckham má rivala v ambícii priviesť tím MLS do Miami

NETKY.SK • 2 Október 2013, 19:34 • 2 min
Beckham má rivala v ambícii priviesť tím MLS do Miami

MIAMI - Bývalému futbalovému reprezentantovi Anglicka Davidovi Beckhamovi pribudol konkurent v ambícií priviesť tím Miami do tamojšej najvyššej súťaže Major League Soccer (MLS). Niekdajší skvelý stredopoliar Manchestru United, Realu Madrid, AC Miláno, Paríža Saint-Germain a v USA Los Angeles Galaxy hľadá možnosti, ako zúročiť zarobené peniaze. Predbežne má v pláne založiť nový klub sídliaci v Miami, rovnakú myšlienku však má aj taliansky finančník Alessandro Butini.

slovakia

left justify in out

Excelentný exekútor štandardných situácií Beckham si ešte začiatkom leta pozrel štadión Sun Life využívaný hráčmi tímu amerického futbalu Miami Dolphins, ako aj objekt, ktorým disponuje Floridská medzinárodná univerzita (FIU). Butini utvoril internetovú stránku, na ktorej žiada fanúšikov o podporu svojho projektu. V spolupráci so študentmi architektúry na miamskej univerzite na nej prezentuje nový štadión, ktorý by mohol vyrásť v južnej časti mesta.

V Miami sídlil v rokoch 1998 - 2001 tím Fusion, ktorý však zanikol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies