Beckham jednou nohou v Tottenhame, tvrdí tréner Redknapp

NETKY.SK • 7 Január 2011, 12:50 • 2 min
Beckham jednou nohou v Tottenhame, tvrdí tréner Redknapp

Beckham jednou nohou v Tottenhame, tvrdí tréner Redknapp - Futbal David Beckham príde s veľkou pravdepodobnosťou na hosťovanie do Tottenhamu Hotspur z amerického tímu Los Angeles Galaxy. V piatok to uviedol tréner londýnskych kohútov Harry Redknapp.

slovakia

left justify in out

img

David Beckham príde s veľkou pravdepodobnosťou na hosťovanie do Tottenhamu Hotspur z amerického tímu Los Angeles Galaxy. V piatok to uviedol tréner londýnskych kohútov Harry Redknapp.
      "Rozhovory medzi oboma klubmi pokračujú a je veľká nádej, že dôjde k hosťovaniu. V podstate už nemáme veľa čo riešiť. Myslím si, že to dobre dopadne. Hlavnou témou je teraz dĺžka hosťovania. Rozhodne nie je problémom finančná položka, aspoň určite nie z pohľadu Davida," uviedol tréner Redknapp.
      Redknapp dodal, že Tottenham by mohol predstaviť Beckhama svojim fanúšikom už v nedeľu v rámci zápasu 3. kola Anglického pohára proti Charltonu Athletic.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies