Beckham je proti odtrhnutiu Škótska od Veľkej Británie

NETKY.SK • 15 September 2014, 13:56 • 2 min
Beckham je proti odtrhnutiu Škótska od Veľkej Británie

LONDÝN - Bývalý anglický futbalista David Beckham je proti osamostatneniu sa Škótska od Veľkej Británie a vyzýva Škótov, aby hlasovali vo štvrtkovom referende proti nezávislosti.

slovakia

left justify in out

"Úprimne verím, že budete voliť obnovenie našich historických väzieb, ktoré boli po celé storočia tak úspešné," napísal Beckham v otvorenom liste Škótom v rámci v kampane "Zostaňme spolu". "To, čo nás spája, je oveľa silnejšie ako to, čo nás rozdeľuje," dodal Beckham.

 

Angličan hral v rokoch 1992 až 2003 v Manchestri United pod vedením škótskeho trénera Alexa Fergusona. V liste na podporu pokračovania Veľkej Británie hovoril o hrdosti, s ktorou reprezentoval krajinu v snahách získať olympijské hry 2012 pre Londýn.

 

Prieskumy naznačujú, že výsledok plebiscitu bude veľmi tesný. Referendum o osamostatnení Škótska sa uskutoční vo štvrtok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies