Beckham horúčkovito lobuje za Anglicko, stretol sa s Hammamom i Blazerom

NETKY.SK • 2 December 2010, 09:11 • 2 min
Beckham horúčkovito lobuje za Anglicko, stretol sa s Hammamom i Blazerom

Beckham horúčkovito lobuje za Anglicko, stretol sa s Hammamom i Blazerom

slovakia

left justify in out

img

Až do poslednej chvíle sa David Beckham ešte v Zürichu snaží zalobovať v prospech anglickej kandidatúry na usporiadanie futbalových majstrovstiev sveta 2018. Bývalý kapitán anglickej reprezentácie sa v dejisku štvrtkovej voľby ešte osobne stretol s viacerými členmi exekutívy Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA), ktorá svojimi dovedna 22 hlasmi rozhodne o víťazovi spomedzi štyroch kandidátov.
      Za strategické sa pritom považujú najmä rozhovory s Katarčanom Mohamedom bin Hammamom a Američanom Chuckom Blazerom. "Z niektorých stretnutí môže mať človek dobrý pocit, no nikdy nemožno zaručiť, že sa podarilo získať hlas," tvrdil Beckham pred anglickým súbojom s konkurenčnými uchádzačmi z Ruska, Španielska s Portugalskom a Belgicka s Holandskom.
      V stredu sa usiloval aj korunný princ William, ktorý sa stretol s paraguajským členom výkonného výboru Nicolasom Leozom, ktorého BBC obvinila, že prevzal hotovosť od bývalého marketingového partnera FIFA.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies