Beckham by vo svojom tíme rád videl aj Gerarda Piquého

NETKY.SK • 25 December 2015, 19:00 • 2 min
Beckham by vo svojom tíme rád videl aj Gerarda Piquého

MIAMI – Bývalý kapitán anglickej reprezentácie David Beckham ponúkol Gerardovi Piquému miesto vo svojom novom tíme americkej MLS FC Miami.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročná futbalová legenda stále čaká na potvrdenie, že jeho tím Miami Beckham United bude môcť štartovať v MLS od sezóny 2018. Beckham však chce byť pripravený a po Zlatanovi Ibrahimovičovi by v tíme rád videl aj obrancu Barcelony Piquého.

Dvadsaťosemročný zadák Blaugranas reagoval na tieto správy optimisticky a Beckhamovi odkázal, že vždy sníval o tom, že by kariéru dokončil v USA. Piqué už má na svojom konte aj úspešnú hernú aplikáciu a verí, že Spojené štáty by boli ideálnym miestom pre vybudovanie svoje obchodnej značky a zároveň aj pre záver futbalovej kariéry.

Beckham však má pred sebou ešte veľa práce, keďže obyvatelia Overtownu sú proti výstavbe štadióna v ich susedstve. A bez štadióna nikto do MLS vstúpiť nemôže...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies