Becker: Federerova sezóna 2006 bola lepšia, je GOAT

NETKY.SK • 24 November 2015, 16:41 • 2 min
Becker: Federerova sezóna 2006 bola lepšia, je GOAT

BERLÍN - Čerstvo 48-ročný Nemec Boris Becker je hlavným trénerom srbského tenistu Novaka Djokoviča, ale verejne vyjadril názor, že velebená aktuálna sezóna jeho zverenca zaostáva za inou z dielne konkurenčného hráča.

slovakia

left justify in out

"Len slovko všetkým fanúšikom Rogera Federera po celom svete... On je GOAT, čiže najlepší v histórii! Jeho rok 2006 bol ešte lepší, ale doprajte rešpekt Nolemu Djokerovi!!!" vyzval Becker prostredníctvom svojho twitterového konta a dodal: "Novak Djokovič a Roger Federer navzájom zo seba dolujú to najlepšie a my si to môžeme vychutnávať... Gratulujem aj Stefanovi Edbergovi a Severinovi Lüthimu!" Spomenutí dvaja muži sú na čele Federerovho športového zázemia.

Švajčiar zdolal Srba minulý utorok v základnej skupine na koncoročnom šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne, rival sa mu revanšoval v nedeľňajšom finále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona