Beckenbauer varuje, že Bayern môže skončiť ako Barcelona

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 14:53 • 2 min
Beckenbauer varuje, že Bayern môže skončiť ako Barcelona

MNÍCHOV - Franzovi Beckenbauerovi sa nepáči súčasný herný štýl Bayernu.

slovakia

left justify in out

Legende nemeckého futbalu Franzovi Beckenbauerovi sa nepozdáva herný štýl, ktorý produkuje Bayern Mníchov pod vedením Pepa Guardiolu. Španiel preniesol do hry úradujúceho víťaza Ligy majstrov viaceré prvky, ktoré úspešne aplikoval počas predchádzajúceho pôsobenia v FC Barcelona. "Môžeme skončiť podobne ako v Barcelone, bude to pre fanúšikov nepozerateľný futbal, ešte aj na bránkovej čiare budú hráči hľadať lepšie postaveného kolegu. Moja vízia futbalu je iná. Ak hrám do plných, potom by som strieľal z diaľky. To je najúčinnejšia cesta," povedal podľa španielskeho denníka Marca pre Sky Beckenbauer.

 

Bayern Mníchov je pod Guardiolom úspešný. V Lige majstrov postúpil do štvrťfinále, v bundeslige ešte neprehral a už čoskoro môže absolvovať majstrovské oslavy, v domácom pohári je v semifinále. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies