Beckenbauer: Ferguson opustil Manchester v pravý čas

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 14:36 • 2 min
Beckenbauer: Ferguson opustil Manchester v pravý čas

MNÍCHOV - Legenda nemeckého futbalového Bayernu Mníchov Franz Beckenbauer si myslí, že rozhodnutie Sira Alexa Fergusona opustiť v lete Manchester United bolo správne.

slovakia

left justify in out

Úradujúci anglický šampión prežíva pod novým trénerom Davidom Moyesom ťažkú sezónu, v tabuľke Premier League mu patrí siedme miesto a v stredu ukončil svoju púť aj v Lige majstrov - vyradil ho práve bavorský klub. Manchester doma remizoval 1:1 a v stredu v Mníchove prehral 1:3. "Sir Alex podľa mňa nastúpil na správny vlak a odišiel v pravý čas," zareagoval "cisár" Franz na otázku televíznej spoločnosti Sky, čo si myslí o výkone Moyesových zverencov. 

 

Šesťdesiatosemročný majster sveta z roku 1974 ocenil krok kouča Bavorov Pepa Guardiolu, keď v 65. min za stavu 1:1 stiahol Maria Götzeho a na ihrisko poslal Rafinhu. "Toto striedanie bolo rozhodujúce. Götze sa nedokázal presadiť cez robustnú obranu Manchestru a bolo úplne logické, že šiel dole z trávnika. Guardiola urobil zmeny, aby stred zálohy bol lepšie organizovaný, do jej stredu sa posunul Philipp Lahm," dodal Beckenbauer. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona