Beckenbauer by mohol vyviaznuť len s miernym trestom

NETKY.SK • 22 Október 2015, 17:48 • 2 min
Beckenbauer by mohol vyviaznuť len s miernym trestom

BERLÍN - Nemecká futbalová ikona Franz Beckenbauer môže dúfať v mierny trest od etickej komisie FIFA za nedostatočnú spoluprácu pri vyšetrovaní.

slovakia

left justify in out

Štvrtkové vyjadrenie naznačuje, že sa Beckenbauer neprevinil pri udeľovaní majstrovstiev sveta ako člen exekutívy, alebo iba s nespoluprácou pri vyšetrovaní, čo je menší priestupok voči etickému kódexu FIFA.

 

Etická komisia nešla v predchádzajúci deň do detailov, keď uviedla, že Beckenbauer bol predmetom vyšetrovania a súdna komora rozhodne o jeho prípadnom potrestaní.

 

Beckenbauera už FIFA vlani na niekoľko týždňov suspendovala, pretože neodpovedal na otázky etickej komisie v súvislosti s pridelením MS v rokoch 2018 a 2022.

 

Beckenbauer by tak mohol vyviaznuť iba s pokutou. Verdikt by mal byť známy v blízkej budúcnosti, pripomenula agentúra DPA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona