Beck zverejnil videoklip k piesni Wow

NETKY.SK • 14 September 2016, 12:43 • 2 min
Beck zverejnil videoklip k piesni Wow

NEW YORK - Americký spevák a hudobník Beck zverejnil videoklip k piesni Wow. V novinke sa predstavili tancujúce deti, muži na koňoch či samotný spevák prezentujúci skladbu pri ceste.

slovakia

left justify in out

O réžiu sa postarali 46-ročný Beck a Grady Hall. Na vizuálnej stránke klipu spolupracovali aj Sam Cannon, Randy Cano, Andy Gregg, David McLeod, John McLaughlin, Jess Rona a Steve Smith. Rodák z Los Angeles zverejnil pieseň Wow tento rok v júni a zároveň ohlásil vydanie nového albumu. Nahrávka, ktorej názov zatiaľ nie je známy, by sa mala dostať na trh 21. októbra. Album bude obsahovať aj singel Dreams, ktorý hudobník zverejnil vlani.


Beck, vlastným menom Bek David Campbell, sa na hudobnej scéne pohybuje od 80. rokov. Do povedomia sa dostal hitom Loser, ktorý vydal v roku 1993. V tom istom roku uviedol na trh debutový album Golden Feelings. Magazín Rolling Stone zaradil jeho štúdiovky Odelay (1996) a Sea Change (2002) medzi 500 najlepších albumov všetkých čias. Zatiaľ naposledy uviedol na trh nahrávku Morning Phase (2014). Držiteľ piatich Grammy si v roku 2004 vzal za manželku herečku Marissu Ribisi, s ktorou má syna a dcéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies