Beck oznámil názov a termín vydania novej štúdiovky

NETKY.SK • 12 August 2017, 09:45 • 2 min
Beck oznámil názov a termín vydania novej štúdiovky

BRATISLAVA - Americký hudobník Beck oznámil názov a termín vydania jeho očakávanej trinástej štúdiovky. Štyridsaťsedemročný rodák z Los Angeles uviedol v rozhovore pre magazín Rolling Stone, že novinka sa bude volať Colors a na trh sa dostane v októbri.

slovakia

left justify in out

Ako však uviedol, nahrávka sa mohla dostať na trh aj skôr, ale skladby si vyžadovali veľa práce. "Myslím, že nahrávka mohla vyjsť pred rokom alebo dvomi, ale toto sú komplexné piesne. Všetky sa snažia robiť dve alebo tri veci naraz. Nie je to retro a nie je to moderné. Všetko pochopiť, spoločne si k tomu sadnúť, aby to neznelo ako veľký neporiadok, bol celkom záväzok," povedal.

Muzikant na albume spolupracoval s producentom Gregom Kurstinom, ktorý nahrával napríklad s Adele, Kelly Clarkson alebo Siou. Novinka vznikla v jeho hudobnom štúdiu v Los Angeles. Album bude údajne odrážať Beckovo šťastie z manželstva a rodičovstva. "Z najlepších skladieb ste rád nažive. Je jedno či je to Beethoven alebo sú to The Monkees. O tom veľmi často rozmýšľam," vyjadril sa interpret a zároveň prezradil názvy dvoch skladieb. Ide o nahrávky Fix Me a Up All Night, ktoré majú narozdiel od meditatívnych piesní na zatiaľ poslednom albume Morning Phase (2014) radostnejší tón.

Beck, vlastným menom Bek David Campbell, sa na hudobnej scéne pohybuje od 80. rokov. Do povedomia sa dostal hitom Loser, ktorý vydal v roku 1993. V tom istom roku uviedol na trh debutový album Golden Feelings. Magazín Rolling Stone zaradil jeho štúdiovky Odelay (1996) a Sea Change (2002) medzi 500 najlepších albumov všetkých čias. Zatiaľ naposledy uviedol na trh spomínanú nahrávku Morning Phase (2014). Držiteľ piatich Grammy si v roku 2004 vzal za manželku herečku Marissu Ribisi, s ktorou má syna a dcéru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies